Läget

Läget

Det var ett tag sen jag bloggade och de har hänt en del sen sist. Så jag vill bara uppdatera läget för er hur det ser ut nuförtiden.

I våras opererades Black velvet för en lös benbit i höger bakben, så under sommaren fick hon en lång viloperiod men också en långsam igångsättning. Idag har hon fått tillbaka en del av konditionen och styrkan men det är fortfarande lång väg kvar. Vi har också börjat rida för en dressyrtränare vilket jag är väldigt glad över och vi har även börjat hoppa en del stockar i skogen och de kommer bli lite mer hoppning i paddocken framöver.

I år är hon sju år men utbildningsmässigt ligger hon som 4-åring på hösten. Dock har vi inte börjat med galoppombyte ännu. Det kommer när hon fått mer styrka.

Med detta inlägg ville jag bara kika in och skriva en snabb uppdatering om läget och förklara att fler inlägg kommer komma från och med nu. Eftersom från och med nu så kommer jag ha lite att skriva om. Och det kommer vara så kul att kunna gå tillbaka i bloggen om några år och se vart vi var idag skillnad mot vart vi är då. För nu ser jag inga hinder för oss, Blackie är arbetsam, villig och en riktigt klippa.

Jag är så stolt utav att vara hennes ägare, hon skänker mig så mycket glädje.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.